Interier lak

Interier lak ёshtё lyerёs pangjyrё pёr mbrojtjen e drurit nё ambientet e banimit. I dedikohet mbrojtjes primare tё drurit dhe lyerjes sё sipёrfaqeve, tё cilat paraprakisht janё lyer me njёrёn nga prodhimet e Belinkёs.

  • ka një rezistencë të lartë mekanike
  • rezistent ndaj pastrimit mallrave, dhe familja njollat
  • pamja me shkëlqim sipërfaqe

Sipёrfaqes i jep shkёlqim dhe pёrmirёson qёndrueshmёrinё e saj ndaj ndikimeve tё ndryshme nё amvisni. Me tё mund t’i lyejmё edhe sipёrfaqet mё tё errёta.

Belinka Interier lak nuk pёrmban erё tё pakёndshme, drurin e mbron dhe e fisnikёron.


Paralajmërim

Pamja qumёshtore e Interier lak pas tharjes zhduket. Interier lak nuk ёshtё i pёrshtatshёm pёr lyerjen e sipёrfaqeve tё dyshemeve.