Interier lak

Interier lak е безбоен премаз за заштита на дрво во станбени простории. Наменет е за прва заштита на дрвото и за премачкување на површини што претходно биле бојадисувани со еден од производите на Belinka.

  • има висока механичка отпорност
  • отпорни на чистење на стока, и дамки за домаќинство
  • светнати површина изглед

Премазот и дава сјај на површината и ја зголемува нејзината отпорност на различни влијанија во домаќинството. Со него може да премачкувате и потемни површини. Belinka Interier lak нема непријатна миризба, го штити дрвото и го облагородува.


Предупредување

Interier lak не е погоден за површини што се газат!