Belton

Belton është lazurë e hollë, e cila e mbron drurin nga ndikimet atmosferike, e gjithashtu e ngjyrosë në mënyrë dekorative dhe e fisnikëron sipërfaqen e tij.

  • e mbron drurin nga ndikimet e motit dhe e përmirëson
  • është i përshtatshëm për të gjitha llojet e drurit jashtë dhe brenda objekteve
  • e ruan pamjen natyrore të drurit me sipërfaqe të fildishtë
  • 20 nuanca ngjyrash

Drurit i jep një pamje të fildishtë, ndërsa struktura e drurit mbetet e dukshme. Është i përshtatshëm për të gjitha llojet e drurit jashtë dhe brenda objekteve. Beltoni nuk përmban biocide prandaj mund ta përdorim në të gjitha objektet e banimit.

Beltonin e përdorim për pjesët e jashtme të strehave, për mbrojtjen e shtresave fasadore, rrethojave të garazhave, kasolleve, etj. Si dhe objekteve për banim. Kur druri është jashtë ose në ambiente të lagështa, ku është më i rrezikuar nga shkatërrimi, së pari e mbrojmë me Belles, lyerësin impregnues pangjyrë të Belinkës.


Paralajmërim

Për mbrojtjen e drurit jashtë nuk preferojmë Beltonin pangjyrë. Për mbrojtjen pangjyrë të drurit jashtë, përdorim Beltop uv plus.

Colour chart

(Nuanca janë informative.)