Rreth kompanisë

Kujdesi për drurin është pasioni ynë: krijimi i produkteve të reja gjithmonë e më të mira për ta mbrojtur dhe pasuruar drurin është misioni ynë. Ekspertët e Belinka-s ndjekin tendencat më të fundit në fushën e mbrojtjes së drurit dhe zhvillojnë produkte të reja dhe të përmirësuara që mbajnë emrin Belinka. Në gati 50 vite të aktivitetit të saj, Belinka është shndërruar vërtet në një sinonim për mbrojtjen superiore dhe nënvizimin e bukurisë natyrore të drurit.

Belinka është një pjesë e rëndësishme e segmentit dekorativ të KANSAI HELIOS Group; për këtë arsye, vizioni ynë është të rritim vizibilitetin e mbrojtjes cilësore të drurit në segmentet Premium të tregjeve kryesore. Produktet tona janë edhe më të përshtatshme për mjedisin dhe përdoruesin me çdo gjeneratë të re. Kujdesi për mjedisin, zhvillimi i qëndrueshëm dhe përgjegjësia sociale janë parimet që ndjekim në çdo hap të aktiviteteve tona.

Kontakti:
Helios TBLUS, d.o.o.
Količevo 65
1230 Domžale – SI
TEL: +386 (0)1 588 62 99
FAX: +386 (0)1 588 63 03
Belinka.com/si