Beltop UV Plus

Beltop UV Plus është lazurë e dendur, e cila përmban të gjitha karakteristikat e lazurave klasike.

  • për mbrojtjen e drurit në kushtet më të vështira atmosferike
  • zlasti na drevo z osnovnih dimenzij, npr okna in vrata
  • pamja përfundimtare e sipërfaqes është një pamje me shkëlqim
  • 20 nuanca ngjyrash
  • MIX

Beltop UV Plus është një lazurë druri e dendur dhe jashtëzakonisht e qëndrueshme, e prodhuar për mbrojtjen e drurit në kushtet më të vështira atmosferike.
Ajo përmban filtra UV, përthithës UV dhe kapës të radikaleve të lira. Është e përshtatshme për të gjitha llojet e drurit, në veçanti për drurin me dimensione të fiksuara, si p.sh. dritaret dhe dyert.
Pamja përfundimtare e sipërfaqes është një pamje me shkëlqim.


Paralajmërim

Beltop UV Plus nr. 1 pa ngjyrë nuk është i përshtatshëm për përdorim mbi sipërfaqe të errëta për shkak të filtrave UV dhe të përthithësve UV që ai përmban, të cilat mund të bëjnë që sipërfaqja të ketë një pamje me ngjyrë qumështi.

Colour chart

(Nuanca janë informative.)