Interier

Interier është ngjyrë e posaçme për mbrojtjen e drurit në enterier.

  • i qëndrueshëm ndaj yndyrës, djersës dhe preparateve të buta për pastrim
  • qëndrueshmëri më e lartë mekanike
  • nuk përmban aromë të pakëndshme
  • 9 nuanca ngjyrash
  • MIX

Paleta e pasur e ngjyrave me shkëlqim të mëndafshtë thekson strukturën e drurit. Me përzierjen e nuancave ndërmjet veti, e sidomos me të bardhën, fitojmë një paletë të pakufishme ngjyrash.

Interier e brendshme është shqyrtuar në përputhje me standardet EN 71-3 dhe ka vërtetim se është i përshtatshëm për lyerjen e lodrave të fëmijëve.


Colour chart

(Nuanca janë informative.)