Tophybrid

Tophybrid është një lazurë që përdoret për lyerjen e të gjitha llojeve të drurit në ambiente të brendshme dhe të jashtme.

  • mbrojtje nga rrezet ultravioletë deri në 7 vite
  • aplikim i lehtë dhe tharje e shpejtë
  • për ambiente të brendshme dhe të jashtme

Përbërja hibride e elementit të ngjitjes dhe përbërësit e tjerë me cilësi të lartë garantojnë një depërtim të thellë të lazurës në dru dhe bëjnë që shtresa mbrojtëse të jetë rezistente ndaj rrezeve ultravioletë dhe ujit dhe e depërtueshme ndaj avujve. Rezistenca e lartë ndaj efekteve të motit dhe efekteve të tjera të jashtme të ambientit siguron një rezistencë afatgjatë të shtresës mbrojtëse të drurit. Pas lyerjes, struktura natyrale e drurit do të jetë përsëri e dukshme. Belinka Tophybrid është e disponueshme në 6 nuanca të ndryshme, si dhe në një version pa ngjyrë.

Duhet të tregoni një kujdes të veçantë për drurin e ekspozuar ndaj kushteve të motit. Për këtë arsye, ekspertët e Belinka rekomandojnë aplikimin e astarit Belinka Impregnant në fillim, të ndjekur nga përdorimi i Belinka Tophybrid, i cili siguron rezultatet më të mira për mbrojtjen dhe dizajnin.

Bojërat Belle mund të përdoren po ashtu në vend të astarit. Sidoqoftë, duhet ta lini për 3 ditë para se të përdorni Tophybrid për të bërë të mundur tharjen e plotë të bojës Belle.


Paralajmërim

Lazura pa ngjyrë Tophybrid (Nr. 12) nuk është e përshtatshme për përdorim në ambiente të jashtme.

Colour chart

(Nuanca janë informative.)