PARAMETRAT E KUKIVE

 

 

Ne përdorim kukit e mëposhtme në sajtin tonë të uebit. Shëno tipin e kukit që pranon:

Kuki rreptësisht të nevojshme për funksionimin e sajtit të uebit

 

Funksionimi i sajtit të uebit nuk është i mundur pa instalimin e këtyre kukive, kështu që pëlqimi yt nuk është i nevojshëm në këtë rast.

 
Kukit për analizën e uebit

 

Kukit lejojnë regjistrimin e informacioneve në lidhje me analizën e sajtit të uebit dhe përmirësimin e eksperiencës së përdoruesit në të ardhmen.

 
Kukit e medias sociale

 

Kukit bëjnë të mundur përdorimin e përbërësve shtesë për të ndarë përmbajtje nga një sajt uebi në median sociale.