Reupotrebi ambasadori

FORESTONE DESIGN

Maja i Malin, ljubitelji prirode sa izuzetnim smislom za estetiku, stvaraju pod brendom FORESTONE DESIGN. Kombinuju održivost, praktičnost i promišljen dizajn u svojim ručno rađenim, sofisticiranim proizvodima za domaćinstvo, kojima izražavaju poštovanje prema prirodi.

Maja i Malin su ambasadori Belinke, koji podstiču ponovnu upotrebu odbačenog i upotrebljenog drveta. U saradnji sa njima, Belinka održava još bliži kontakt sa najnovijim trendovima u zaštiti, očuvanju i ponovnoj upotrebi drveta.

Više informacija o brendu FORESTONE DESIGN možete pronaći na veb lokaciji.

Mosaico

Brend Mosaico potekao je iz ljubavi prema obradi drveta i rukotvorinama. Osnova je jedinstven, ručno rađeni drveni nameštaj, čije su karakteristične odlike minimalističke linije i usavršen dizajn. Osnivač brenda je mladi preduzetnik Gašper, koji je početkom 2009. godine započeo projekat kao amater i ubrzo je svoj hobi transformisao u profesiju.

Gašper je jedan od Belinkinih ambasadora, koji podstiču ponovnu upotrebu odbačenog i upotrebljenog drveta. Ova saradnja omogućava kompaniji Belinka da se još više približi najnovijim trendovima u zaštiti, očuvanju i ponovnoj upotrebi drveta.

Više informacija o brendu Mosaico možete pronaći na veb lokaciji.


Wood & Blonde

Dve kreativne plavuše, Ana i Eva, stoje iza projekta Wood&Blonde i svoju ljubav prema drvetu pretvorile su u pravu priču o uspehu. Pod brendom Wood&Blonde, od odbačenog drveta stvaraju ukrasne dodatke za dom. Njihovi vodeći proizvodi su prelepi stolovi i ukrasni, korisni panjevi. Svaki proizvod je ručno izrađen i jedinstven.

Ana i Eva su ambasadorke Belinke, koje podstiču ponovnu upotrebu odbačenog i upotrebljenog drveta. U saradnji sa njima, Belinka održava još bliži kontakt sa najnovijim trendovima u zaštiti, očuvanju i ponovnoj upotrebi drveta.

Više informacija o brendu Wood&Blonde možete pronaći na veb lokaciji.