Exterier Email

Exterier Email е бела прекривна боја за заштита на дрвото од временските и другите надворешни влијанија.

  • бела покривна боја на водна база
  • заштитува од атмосферски и од други надворешни влијанија
  • содржи конзерванс на филм, спречува растење на мувла и на алги

Содржи конзерванс од филм со кој се спречува развој на алги и мувла на површината. Се одликува со висока белина, одлично покривање и отпорност на залепување.


Предупредување

За дрво со јазли и дрво што содржи танин (даб, костен), ви препорачуваме два премаза Exterier Primer.


Карта на бои

(Нијанситесеинформативни.)