Belinka Oil Interier

Belinka Oil Interier е премаз врз база на модифицирани зеленчукови масла со восочни додатоци што се употребува за крајно премачкување и одржување на дрвени делови во затворен простор, како што се ѕидни облоги и мебел.

  • безбојна импрегнација
  • за заштита и одржување на внатрешни дрвени површини
  • создава тенок слој врз површината што обезбедува квалитетна заштита и пријатна, мазна површина.
  • површината премачкана со масло е отпорна на вода и брзо се суши
  • соодветно за премачкување детски играчки

Се употребува за заштита и одржување на големи внатрешни дрвени делови како што се ѕидни облоги и мебел за во затворен простор кога посакувате мазна и рамна површина без употреба на класичните премази. Исто така е соодветен за заштита на детски играчки (EN 71-3 сертификат; безбедни детски играчки).

Ви препорачуваме чистење со сува крпа и редовно освежување на површината со истиот производ. Временскиот интервал на нанесување зависи од механичката изложеност на дрвениот дел.