За компанијата

Грижата за дрво е наша страст: создавање на нови, подобри производи кои го штитат и збогатуваат дрвото – тоа е нашата мисија. Експертите на Belinka се во чекор со најновите трендови во полето на заштита на дрвото и развиваат нови и подобри производи кои го носат името Belinka. За речиси 50 години од своето работење, Belinka стана вистински синоним за највисока заштита и нагласување на природната убавина на дрвото.

Belinka е важен дел од декоративниот сегмент на групацијата KANSAI HELIOS; затоа, нашата визија е да ја зголемиме видливоста на квалитетна заштита на дрво во премиум сегментот кај клучните пазари. Со секоја наредна генерација, нашите производи се полесни за употреба и поблагопријатни за околината. Грижа за животната средина, постојан развој и општествена одговорност се принципите според кои се раководиме во секој чекор на работата.

Контакт:
Helios TBLUS, d.o.o.

Količevo 65
1230 Domžale – SI
Тел. Бр.: +386(0)1 588 6299
Факс: +386(0)1 588 6303

ХЕЛИОС МАКЕДOНИЈА дооел
Босна и Херцеговина бр.55
1000 Скопје
Тел. Бр.: +389(0)2 2521 089; 25222 429
Факс: +389(0)2 2522 429
Еmail: office@heliosmk.com