Pravno obavještenje


 

Ova internetska stranica sadrži opće informacije o Helios TBLUS, d.o.o. i povezanim trgovačkim društvima, poslovanju navedenih društava, kao i njihovim proizvodima. Obavještenje se odnosi na sve one koji posjećuju internetsku stranicu; molimo da pažljivo pročitate. Korištenjem internetske stranice www.belinka.com korisnik potvrđuje da je prihvatio i da je suglasan sa navedenim uvjetima.

 

Opća pravila i uvjeti

HELIOS TBLUS – General terms and conditions

 

Podaci o poduzeću

Naziv poduzeća: Helios Tovarna barv, lakov in umetnih smol Količevo, d.o.o.

Registracijski broj: 5043212000

Porezni broj: SI 45984794

Broj unosa: 10447300, Sodni register, Okrožno sodišče v Ljubljani

Sjedište: Količevo

Poslovna adresa: Količevo 65, 1230 Domžale

Telefon: +386 (0)1 588 62 99

Faks: +386 (0)1 588 63 03

Elektronska pošta: belles@belinka.si

Pravne informacije

Sva prava pridržana. Obavještenje se odnosi na početnu stranicu i sve pod-stranice internetske stranice www.belinka.com. Sve informacije i materijal (tekst i slike) na internetskoj stranici www.belinka.com zaštićeni su autorskim pravom i srodnim pravima i/ili pravima industrijskog vlasništva koja drži Helios TBLUS, d.o.o. i/ili povezana trgovačka društva. Korisnici smiju koristiti internetsku stranicu www.belinka.com samo za svoje lične, nekomercijalne potrebe. Zabranjeno je korištenje internetske stranice www.belinka.com na bilo koji drugi način, pogotovo u komercijalne svrhe.

 
Ograničeno korištenje informacija i materijala

Sve informacije i materijal (tekst i slike) objavljeni na internetskoj stranici www.belinka.com mogu se kopirati samo u nekomercijalne svrhe te zadržavajući sva iskazana upozorenja o autorskim pravima i/ili pravima industrijskog vlasništva. Spomenute informacije i materijali ne smiju se kopirati, umnožavati, ili na bilo koji drugi način distribuirati u komercijalne svrhe bez izričitog odobrenja od strane Helios TBLUS, d.o.o. i/ili povezanih trgovačkih društava.

Svaka kopija ili dio sadržaja sa internetske stranice mora biti označena Helios TBLUS, d.o.o. znakom, u skladu s pravilima korporativnog identiteta – sva prava pridržana. Internetska stranica www.belinka.com također sadrži informacije trećih strana te poveznice do internetskih stranica trećih
strana, pri čemu Helios TBLUS, d.o.o. nije odgovoran za njihov sadržaj i ne može ništa garantirati u tom pogledu. Za posjećivanja i korištenja spomenutih poveznica, odgovornost Helios TBLUS, d.o.o. u potpunosti je isključena.

Ovo pravno obavještenje Helios TBLUS, d.o.o. može izmijeniti u bilo kojem trenutku, te je za korisnike obvezujuća u svom trenutno važećem obliku; zato preporučujemo da se dobro upoznate sa njegovim sadržajem prilikom svake posjete internetskoj stranici www.belinka.com. Zabranjeno je korištenje internetske stranice www.belinka.com u suprotnosti sa ovdje navedenim pravilima. Korisnik koji koristi internetsku stranicu www.belinka.com u suprotnosti s ovdje navedenim pravilima u potpunosti je sam odgovoran za svoje postupke.

 
Ograničena odgovornost

Sve informacije i materijali na internetskoj stranici www.belinka.com samo su informativne. Helios TBLUS, d.o.o. predan je pružanju tačnih, ažurnih i potpunih podataka na internetskoj stranici www.belinka.com, međutim ne može garantirati njihovu tačnost i cjelovitost te ne preuzima odgovornost u tom pogledu.

Korisnici internetsku stranicu www.belinka.com i njen sadržaj koriste na vlastitu odgovornost. Helios TBLUS, d.o.o. i druga pravna ili fizičkalica koja su doprinijela osnivanju i oblikovanju stranice ili još uvijek sudjeluju u njenom ažuriranju, nisu odgovorni za štetu do koje može doći zbog pristupanja, korištenja ili nemogućnosti korištenja informacija na tim internetskim stranicama, odnosno bile kakve greške ili propusta u njihovim sadržajima.

Helios TBLUS, d.o.o. nije odgovoran za štetu (uključujući štetu nastalu zbog virusa) do koje može doći na korisnikovoj programskoj opremi, mobilnom telefonu ili bilo kojem drugom uređaju i/ili aplikaciji koja se koristila za pristup spomenutoj internetskoj stranici, koja je posljedica pristupa ili korištenja internetske stranice www.belinka.com. Nadalje, Helios TBLUS, d.o.o. nije odgovoran ni za kakvu drugu vrstu štete do koje može doći zbog korištenja ili nemogućnosti korištenja internetske stranice www.belinka.com. Helios TBLUS, d.o.o. pridržava pravo da internetsku stranicu www.belinka.com bilo kada promijeni, na bilo koji način i bez obzira na razlog, bez prethodnog obavještenje te ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakve posljedice takvih promjena.